En nystart
Publicerat den
Hej du som läser! Just nu mår jag bra. 
Har varit ett par jobbiga dagar, men nu känner jag att allt håller på att falla på plats igen. 
Jag och min pojkvän har gjort slut, vilket både känns bra och dåligt. Nu ska jag börja fokusera mer på mig själv och vart jag vill komma i livet. Min familj och vänner går före allt just nu. Det är även kul att se vilka vänner som är äkta och hör av sig när jag behöver dom. Japp, så är det! Börjar känna mig lycklig och uppskattar det fina jag har i livet. Mysigt med vinter och jul.. Men samtidigt lite stressigt! Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig helg, för det ska jag ha! 
Kramisar Det löser sig
Publicerat den

alicealden.tumblr.com
Vaknade upp med ett leende på läpparna idag. Vet inte varför riktigt, men har en känsla av att allt är påväg uppåt! Har höjt mig i nästan alla ämnen nu, känns riktigt bra! Är stolt. Annars då.. Jo, jag har haft en helt okej vecka. Mycket plugg, men det är bara att kämpa nu in i det sista! Har varit på öppet hus på De geer gymnasiet också, känns ganska bra faktiskt men ha fortfarande svårt att välja.. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, suttit och lyssnat på musik, kollat tumblr och halv pluggat lite. Skulle ha gått och sett på när VIBE dansar, men har tappat busskortet så är lite stuck. Men men, sånt är livet!
Har Buddhismen prov imorgon bitti också, YAY. Närå, tycker faktiskt om religion och speciellt buddhismen. Nu ska jag gå och äta något innan jag dör. Ha en bra dag!
 Take me back
Publicerat den