Sweet life
Publicerat den

Hej på er! Nu sitter jag och min familj i bilen påväg till Ullared där vi ska stanna tills på onsdag. Vi är väl framme om c.a 2 timmar, då blir det shopping på hög nivå! Har dock bara med mig 800 kr så jag får väl tänka lite på vad jag köper, så det inte bara blir massor av onödiga saker. Känns som att det här kommer bli en riktigt mysig vecka!
Alltid samma tur
Publicerat den

Halloj. Den här dagen har både blivit misslyckad, men samtidigt mysig. Vi stannade vid McDonalds för att äta, men när vi sätter oss i bilen igen vägrar den att starta. Så mamma fick åka bergningsbil hela vägen tillbaka till Linköping för att hämta en lånebil. Vi hade planerat att vara i Gränna klockan 11, istället kom vi fram klockan 6. Lyckad dag!
Fast vi hann i alla fall med att gå en sväng runt området och se oss om.
Men imorgon kommer bli en bättre dag, med Ullared och mys!
Take me away
Publicerat den

God morgon gott folk. Just nu sitter jag i bilen påväg till Gränna. Ska bli så skönt att komma ifrån Norrköping ett tag nu.
Hoppas ni alla får en bra dag!Skön vecka
Publicerat den

Jahopp, då har man startat en blogg nu mitt upp i allt... Kommer väl skriva lite allmänt här om min vardag, bara för att! Så jag tänkte börja med att berätta om min vecka. Har haft en jädrans bra vecka som började med Rihanna konsert i Globen. Måste ha varit en av de bästa konserter jag sett, jag menar.. DAT ASS! Sen har jag träffat Sigge och åkt lite longboard. Har även fått lite kvalitetstid med min pingla, känns bra.Imorgon drar vi iväg till Gränna och där efter Ullared. Kommer bli mys! Nu ska jag fortsätta packa. Ha det!