A change is gonna come
Publicerat den

Nu har jag äntligen börjat fläta mig! Har hunnit göra ungefär en fjärdedel av håret. Kännet på mig att det kommer bli jättebra. Har den här gången bestämt att göra dom mindre, och antagligen lockiga. Yey!!  
Nu blir det fika med Sara och sen ska jag tillbaka till hageby och bli flätad.
 
 Vart är motivationen?
Publicerat den

Vart fan är min motivation? Det känns som att tiden bara går och jag "hinner" inte med någonting. Själva grejen är ju den att jag har haft tid att få saker gjort som att städa, plugga och planera annat, men vad har jag istället gjort? Ingenting. AH! Har verkligen inte lust med någonting! Helt sjukt.. Vill bara sova.
Hjälp tack
 
Hade även tänkt att berätta lite om vad som hänt i mitt spännande liv idag, men så kom jag på att det inte finns något att berätta mer än att jag jobbat på Coop (får ha sexiga overallbyxor på mig). Yes. That's how it is. 
 
Nu då? Nu ligger jag i min soffa och ska snart dra mig ner mot stan för att köpa löshår. IMORGON GÖR JAG NÄMLIGEN FLÄTOR IGEN!!! Glad? Ja. HahaSkärp er människor
Publicerat den

Östergotatrafiken. Idioter hela bunten skulle jag vilja påstå.
Börjar tro att de har något emot rödhåriga eller något eftersom varje gång jag ska åka något av deras jävla fordon är de antingen otrevliga eller kör förbi mig.
 
En gång tog en bussschafför till och med tag i min arm stenhårt utan anledning. Han trodde att jag hade tänkt planka men när jag i själva verket bara skulle ställa ner väska och ta upp plånboken.
Föresten spelar det ingen roll om jag hade tänkt planka eller inte, han har fortfarande inte rätt till att röra mig. Istället kanske man borde testa en annan metod och fråga mig om jag hade tänkt betala. 
 
En annan gång stod jag och försökte gå på spårvagnen och fick till och med ögonkontakt med han som körde, men guess what? Han körde förbi mig istället för att låta mig gå på. Vad är problemet med dessa människor? Kan man inte bara öppna när man ser att jag försöker komma in? Så jävla omoraliskt.
Jag blev iallafall så arg att jag kutade till nästa hållplats och när jag kom på frågade jag varför han inte öppnade när han såg mig, men inte ens en ursäkt fick jag tillbaka. 
 
Tror inte att jag är den enda som tycker många på östergotatrafiken är idioter. Klarar man inte av att vara trevlig tycker jag man skaffar sig ett annat jobb. 
 
(Orsaken till att jag skrev detta just nu var för att bussen körde förbi mig och nu har jag sutitt här en timme) 
 Ain't no reason
Publicerat den

 
HUNGRIG. Snälla ge mig mat någon. 
Sitter på bussen och ser nog lite halvdöd ut. Har haft problem med att sova inatt av någon anledning, säkert stress. Nästa vecka blir det prao! Det ska bli skönt att få slippa skolan lite och istället testa på arbetslivet.
Senare idag ska jag och min lillasyster till Busfabriken, så måste försöka pigna till lite tills dess! 
 
Annars då? Jo, just nu mår jag riktigt bra. Det känns som att mitt liv rullar på i rätt riktning, vilket är så jävla skönt. Älskar verkligen att hösten är här, mysigaste tiden på året.
 Trouble on my mind
Publicerat den

Just nu ligger jag här i min runda fina säg och tänker på allt och ingenting. Har haft en allmänt bra dag, då jag fått en ny inställning i mitt liv. Jag kan inte lösa andras problem när jag själv har så många egna problem att ta itu med. 
 
 

En väldigt bra inställning enligt mig, eftersom en väldigt stor del av mitt liv har gått till att tänka på andras problem och hur jag ska kunna hjälpa till för att lösa dom. Jag har då alltså idag kommit fram till att många problem intr går att lösa utan är sådant man helt enkelt får lära sig att leva med. Man kan inte hjälpa alla, och ibland kan den bästa hjälpen vara att hålla sig utanför och istället sköta sitt. Precis vad jag tänker göra nu för ett tag. Jag har försökt att vara till hjälp för så många, att jag i princip glömt bort mig själv.
Det är dags att bli lite självisk.
Godnatt