Don't worry - be happy
Publicerat den

Holla. Skön dag idag! Har precis kommit hem från skolan, ska snart stressa mig iväg till bussen. Idag ska jag nämligen plugga tills jag spricker!
Hade en jätteroligt kulturnatt och i princip hela veckan har varit bra. Ska nog skynda mig iväg nu så att jag inte missar bussen. Här kommer lite bilder!
Ya man
Publicerat den

Hej! Igår var en tjej som heter Eva hemma hos oss och gjorde dreads på mamma. Hon lärde mig också, så nu kan även jag göra det. Woho!
Har också övertygat min pappa om att jag borde få göra dreads... Så nu är bara frågan: dreads eller flätor?
Aaaah.
Så svårt att välja!! Dreads går ju inte att få ut, det gör ju flätor... Men men. Ska tänka ett par dagar till, sen gör jag något utav det.
Annars då? Jo min dag har varit sådär hittills, kan bara bli bättre. Plugget dödar mig som vanligt, och det blir inte bättre av att vara sjuk. Men har i alla fall tänkt åka till dansen sen. Kan inte vara med och dansa dock, men vill se stegen och träffa min pojkvän.
London
Publicerat den

Vilken jäkla vecka!! Det suger verkligen att den är slut. Önskar att vi kunde ha stannat längre. Men nu är det back to reality och dags för att börja plugga på ordentligt. Orkar inte skriva så mycket mer nu, visar lite bilder istället.
California dreaming
Publicerat den

Följ min tumblr om ni vill → tryck här Mabye I should cry for help
Publicerat den

Hello bitches. TAGGA LONDON OM 2 DAGAR! Kommer bli så himla kul, har redan varit där en gång och trivdes jättebra, skulle lätt kunna flytta dit.
Åker med klassen och vi ska åka till en känd musikskola i London och sjunga där.
Bussen till Arlanda åker 5.00. Inte lika roligt...
 
Just nu sitter jag och lyssnar på lite soul, eftersom att jag inte har någon ha-ha. Nerå, men jävligt bra musik är det ju... Kolla gärna in mina listor på spotify, jag har grym musiksmak!
Nu ska jag åka och köpa en Pizza med min mamma och lillasyster. See ya!
 
 
 Black hole sun, won't you come?
Publicerat den

Tjeeenare, allt väl? Själv är det väl inget vidare. Har åkt på en jobbig förkyldning som vägrar gå bort. Hatar verkligen att vara förkyld!
Känner världens stress inför skolan också. Har varit hemma en hel vecka nu, så jag missar ju en del. Men jag känner ändå att i år är mitt år och jag tror att jag kommer gå ut med bra betyg.

Helgen har varit bra! Har varit på konsert i Hovet och sett soundgarden. Riktigt bra konsert måste jag säga!
Igår var jag och firade min pojkväns bror som fyllde 19, och idag ska jag med ut och åka med deras båt.
Det jag blir inspirerad av och lite åsikter
Publicerat den

God kväll! Tänkte skriva lite om vad som inspirerar mig och också lite åsikter jag har, bara för jag är sjuk och inte har något bättre för mig. Kanske inte intresserar dig, men då kan du skita i att läsa! Puss puss
 
 Inspirerande männsikor
Något jag verkligen inspireras av är människor som varit med om något tufft, men ändå inte ger upp och istället fortsätter kämpa. Jag har själv varit med om en hel del, så jag vet hur lätt det är att vilja ge upp. Jag har läst en massa böcker där människor har berättat om sitt liv och hur de överkommit en svår tid. Väldigt inspirerade!
Människor som blivit våldtagna, slagna, phsykiskt misshandlade eller kanske växt upp i en svår miljö. Jag ser verkligen upp till sånna människor.
Det som är så härligt med de människor som haft en tuff period är också att de aldrig dömmer. De vet att livet är svårt, och att vi alla gör misstag och att ingen är perfekt.
 
Åsikter och lite random tankar
"Vuxna är mer pålitliga och erfarna än barn och tonåringar"
Bullshit. Visst, många vuxna har varit med om många saker och har mycket kunskaper. Men det är även vuxna som startar alla dessa idiotiska krig, det är vuxna som har alla dessa fördomar om utlänska människor och homosexuallitet, det är vuxna som mördar folk och det är vuxna människor som förstör vårt samhälle. Det är inga barn inblandade i sådant skit. Faktum är att vi barn är mer pålitliga gällande sånt. Vi bryr oss inte om att personen vi leker eller umgås med har en annan hudfärg eller tror på en annan religion. Så vi kanske inte bara ska ta lärdom av de vuxna. De skulle även behöva lite lärdom ifrån oss. Det är okej att vara olika.
Det är heller inte sant att vuxna har varit med om mer än vad en tonåring eller barn har. Ett barn/tonåring kan ha varit med om mer i sin barndom än vad en vuxen människa någonsin kommer vara med om under sin livsgång. Så enligt mig kan ett barn vara mer pålitliga och mer erfarna än en vuxen människa. Visst är många vuxna människor smartare än barn. Men det här är en tanke jag har haft i mitt huvud.
 
"Varför kostar bindor pengar?"
Nu tycker ni säkert att jag är dum i huvudet som går och tänker på en sån sak. Men allvarligt, varför kostar det pengar?! En kvinna kan ju inte rå för att det blöder där nere. Vad händer om man inte har så mycket pengar och man inte har råd att lägga pengar på sånt? får man ta ett löv då istället eller? Idioti. Det borde finnas gratis bindor lite här och var.
 
Haha, vet typ inte riktigt vad jag skrivit nu... är ju som sagt sjuk, så är lite borta. Men hade inget annat för mig! Kika mig gärna, är jätte uttråkad. Kik: Alicealden
 Wake me up when september ends
Publicerat den

Hej på er! Har haft en skitdag hittills... Är sjuk idag, så jag har bara legat i soffan hela dagen. Var iväg till vårdcentralen en sväng för att ta några prover. Nu ser jag på film och skämmer bort mig själv med lite muffins.
Köpte en ny spegel förra veckan, är skitnöjd med den. Ska gå och äta något nu, kanske skriver något mer ikväll!