Det jag blir inspirerad av och lite åsikter
Publicerat den

God kväll! Tänkte skriva lite om vad som inspirerar mig och också lite åsikter jag har, bara för jag är sjuk och inte har något bättre för mig. Kanske inte intresserar dig, men då kan du skita i att läsa! Puss puss
 
 Inspirerande männsikor
Något jag verkligen inspireras av är människor som varit med om något tufft, men ändå inte ger upp och istället fortsätter kämpa. Jag har själv varit med om en hel del, så jag vet hur lätt det är att vilja ge upp. Jag har läst en massa böcker där människor har berättat om sitt liv och hur de överkommit en svår tid. Väldigt inspirerade!
Människor som blivit våldtagna, slagna, phsykiskt misshandlade eller kanske växt upp i en svår miljö. Jag ser verkligen upp till sånna människor.
Det som är så härligt med de människor som haft en tuff period är också att de aldrig dömmer. De vet att livet är svårt, och att vi alla gör misstag och att ingen är perfekt.
 
Åsikter och lite random tankar
"Vuxna är mer pålitliga och erfarna än barn och tonåringar"
Bullshit. Visst, många vuxna har varit med om många saker och har mycket kunskaper. Men det är även vuxna som startar alla dessa idiotiska krig, det är vuxna som har alla dessa fördomar om utlänska människor och homosexuallitet, det är vuxna som mördar folk och det är vuxna människor som förstör vårt samhälle. Det är inga barn inblandade i sådant skit. Faktum är att vi barn är mer pålitliga gällande sånt. Vi bryr oss inte om att personen vi leker eller umgås med har en annan hudfärg eller tror på en annan religion. Så vi kanske inte bara ska ta lärdom av de vuxna. De skulle även behöva lite lärdom ifrån oss. Det är okej att vara olika.
Det är heller inte sant att vuxna har varit med om mer än vad en tonåring eller barn har. Ett barn/tonåring kan ha varit med om mer i sin barndom än vad en vuxen människa någonsin kommer vara med om under sin livsgång. Så enligt mig kan ett barn vara mer pålitliga och mer erfarna än en vuxen människa. Visst är många vuxna människor smartare än barn. Men det här är en tanke jag har haft i mitt huvud.
 
"Varför kostar bindor pengar?"
Nu tycker ni säkert att jag är dum i huvudet som går och tänker på en sån sak. Men allvarligt, varför kostar det pengar?! En kvinna kan ju inte rå för att det blöder där nere. Vad händer om man inte har så mycket pengar och man inte har råd att lägga pengar på sånt? får man ta ett löv då istället eller? Idioti. Det borde finnas gratis bindor lite här och var.
 
Haha, vet typ inte riktigt vad jag skrivit nu... är ju som sagt sjuk, så är lite borta. Men hade inget annat för mig! Kika mig gärna, är jätte uttråkad. Kik: Alicealden
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?