Summer
Publicerat den

 Jag uppskattar verkligen små saker. Som till exempel promenaderna hem genom stan efter dansen eller åka buss och titta ut över havet. Haha, lite små fjolligt kanske, men det är sant! 
På tal om dans; snart så beger jag mig ner mot folkuniversitetet, är egentligen för trött för att dansa idag, men jag gör mitt bästa för att piggna till. 
Idag var sista dagen att välja gymnasium också. Mitt förstaval blev De geer gymnasiet och andrahandsval Rytmus. Hade det tufft att försöka välja mellan dom, men tillslut tog jag det val som jag velat längst. Dock vet jag inte om jag kommit in eftersom det blev något fel i min rangordning, men det hoppas jag på! Annars så vet jag att jag kan gå på Rytmus som också är en jättebra skola. 

Igår träffade jag min kusin Sara och vi hade picnik i parken. Jättemysigt var det! Vi har inte umgåtts så mycket sista tiden så därför var det extra roligt. Vi snackade om en del gamla minnen och kom in på midsommar förra-förra året. Då gjorde hon och jag något av det mest sjuka och äckliga jag varit med om hahaha. Det regnade massor och vattenpölar hade bildats över hela gatan. Vi bestämde oss då (av någon sjuk anledning) för att lägga oss ner i en av vattenpölarna (mitt på gatan bland alla hus) och kissa. Vi skrattade så vi tjöt och ni tycker nog att jag är sjuk i huvudet, men vet ni vad? Det är jag. 

På tal om något helt annat som inte har med kiss att göra. Jag och Sara ska stå på stan och sjunga i juni, så det ska bli väldigt roligt! Give me love
Publicerat den

Just nu sitter jag på bussen och lyssnar på deppmusik, men med ett leende på läpparna. Har varit och dansat i två timmar så känner mig helt slut just nu. Inte nog med det ska jag sen gå hela vägen hem till mig från busshållplatsen... Fan vad segt. 
Får man svära i en blogg? Klart man får, kom precis på att det är jag som bestämmer och jag gör då hur FAN jag vill. Haha. 
Hoppas alla har haft en bra dag, det har jag i alla fall haft. Lite tråkigt att skolan har börjar igen, men ändå skönt med lite rutin i livet + att det betyder att vi närmar oss sommarlovet. 

Har en liten svag önskan om att jag hittar en pojke att tycka om när jag börjar på gymnasiet. Vi får väl se hehe. 
Det återkommer vi om efter sommaren så att säga. 

För nu när jag sitter här på en buss i mörkret, en syn över havet och Ed sheeran låt "give me love" i öronen inser jag att jag verkligen behöver få mysa. Jag behöver någon nära som jag kan berätta allt för. Någon som kan lyssna och bara finnas där för mig. Bilr dock rädd av tanken. Vill inte bli sårad... Har aldrig riktigt blivit sårad på det sättet, men det finns så mycket annat i livet som satt sina spår efter sig. Jag är inte riktigt hel men jag försöker. Sista veckorna har jag mått så bra och jag ska fortsätta pusha mig själv.

"Jag behöver hela mig, så jag ge dig hela mig." 

Denna text stämmer nog in mycket på mitt förra förhållande. Den del av mig som jag skulle lämna över till honom var trasig, så det funkade inte. Men det är bara att titta framåt för vi var inte menade för varandra även fast han var en väldigt snäll kille som jag har uppskattat mycket. "Jag älskade inte mig själv tillräckligt för att låta dig älska mig." Det stämmer också in bra. Men nu vet jag att jag älskar mig själv och jag vet hur jag ska hanskas med mig själv. 


Jävligt privat blev detta, men det är väl det som gör det intressant antar jag..? 
Inga falska leenden
Publicerat den

Nu är det så att jag verkligen försöker dra mig ur gamla dåliga vanor. Jag ska göra saker som får mig att bli lycklig. Jag ska helt enkelt vara så jävla egoistisk som det går att vara just nu.
För det behöver jag! 
Jag tänker sluta bry mig om folk som inte uppskattar mig. Jag tänker släppa taget om människor som inte är värda att ha mig i deras liv. Jag tänker börja om på nytt och jag tänker skita i vem som blir ledsen. 
GYMNASIET SNART. JA. Fan vad kul! 
Ser verkligen fram emot det och det står bara mellan två gymnasium nu: rytmus och de geer. Vi får helt enkelt se! 
Vill hitta nya vänner men fortfarande ha kvar dem som jag känner att jag faktiskt får något tillbaks ifrån. 
BACK ON TRACK BITCHES. För nu jävlar är det slut på regniga dagar, nu ska det bli ändring på allt!