Give me love
Publicerat den

Just nu sitter jag på bussen och lyssnar på deppmusik, men med ett leende på läpparna. Har varit och dansat i två timmar så känner mig helt slut just nu. Inte nog med det ska jag sen gå hela vägen hem till mig från busshållplatsen... Fan vad segt. 
Får man svära i en blogg? Klart man får, kom precis på att det är jag som bestämmer och jag gör då hur FAN jag vill. Haha. 
Hoppas alla har haft en bra dag, det har jag i alla fall haft. Lite tråkigt att skolan har börjar igen, men ändå skönt med lite rutin i livet + att det betyder att vi närmar oss sommarlovet. 

Har en liten svag önskan om att jag hittar en pojke att tycka om när jag börjar på gymnasiet. Vi får väl se hehe. 
Det återkommer vi om efter sommaren så att säga. 

För nu när jag sitter här på en buss i mörkret, en syn över havet och Ed sheeran låt "give me love" i öronen inser jag att jag verkligen behöver få mysa. Jag behöver någon nära som jag kan berätta allt för. Någon som kan lyssna och bara finnas där för mig. Bilr dock rädd av tanken. Vill inte bli sårad... Har aldrig riktigt blivit sårad på det sättet, men det finns så mycket annat i livet som satt sina spår efter sig. Jag är inte riktigt hel men jag försöker. Sista veckorna har jag mått så bra och jag ska fortsätta pusha mig själv.

"Jag behöver hela mig, så jag ge dig hela mig." 

Denna text stämmer nog in mycket på mitt förra förhållande. Den del av mig som jag skulle lämna över till honom var trasig, så det funkade inte. Men det är bara att titta framåt för vi var inte menade för varandra även fast han var en väldigt snäll kille som jag har uppskattat mycket. "Jag älskade inte mig själv tillräckligt för att låta dig älska mig." Det stämmer också in bra. Men nu vet jag att jag älskar mig själv och jag vet hur jag ska hanskas med mig själv. 


Jävligt privat blev detta, men det är väl det som gör det intressant antar jag..? NAMN
 

MAIL


URL

Spara?