Summer
Publicerat den

 Jag uppskattar verkligen små saker. Som till exempel promenaderna hem genom stan efter dansen eller åka buss och titta ut över havet. Haha, lite små fjolligt kanske, men det är sant! 
På tal om dans; snart så beger jag mig ner mot folkuniversitetet, är egentligen för trött för att dansa idag, men jag gör mitt bästa för att piggna till. 
Idag var sista dagen att välja gymnasium också. Mitt förstaval blev De geer gymnasiet och andrahandsval Rytmus. Hade det tufft att försöka välja mellan dom, men tillslut tog jag det val som jag velat längst. Dock vet jag inte om jag kommit in eftersom det blev något fel i min rangordning, men det hoppas jag på! Annars så vet jag att jag kan gå på Rytmus som också är en jättebra skola. 

Igår träffade jag min kusin Sara och vi hade picnik i parken. Jättemysigt var det! Vi har inte umgåtts så mycket sista tiden så därför var det extra roligt. Vi snackade om en del gamla minnen och kom in på midsommar förra-förra året. Då gjorde hon och jag något av det mest sjuka och äckliga jag varit med om hahaha. Det regnade massor och vattenpölar hade bildats över hela gatan. Vi bestämde oss då (av någon sjuk anledning) för att lägga oss ner i en av vattenpölarna (mitt på gatan bland alla hus) och kissa. Vi skrattade så vi tjöt och ni tycker nog att jag är sjuk i huvudet, men vet ni vad? Det är jag. 

På tal om något helt annat som inte har med kiss att göra. Jag och Sara ska stå på stan och sjunga i juni, så det ska bli väldigt roligt! 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?