Bilder från senaste tiden
Publicerat den

Långa nätter
Publicerat den

Jag tänker skriva exakt vad jag känner just nu. 

Jag sitter hemma ensam i min säng. För fyra timmar sedan var jag glad och mådde faktiskt bra. Nu sitter jag här, helt förstörd och kan inte riktigt förklara varför. Det bara är så här och har alltid varit så här med mig. Det är som att ena sekunden känner jag ingenting men nästa kommer det som en våg av känslor inom mig. Jag vill för en gångs skull i mitt liv må riktigt bra. 

Fick veta förut att min gammelmormor inte har lång tid kvar. Det gör ont i hjärtat av att veta att hon snart inte finns kvar här. Jag hoppas hennes själ kommer till ett bättre ställe, för det är hon värd.

Skolan dödar mig. Har försökt tänka positivt i ett par veckor nu, det kanske har märkts på de andra inläggen som jag har publicerat, men nu skiter jag i det här. Eller skiter i det gör jag väl kanske inte... Men jag är fan arg. Lärarna vill att vi ska göra bra ifrån oss i varje ämne, men varför får vi då ingen tid till att faktiskt kunna lära oss det ordentligt? Jag hinner inte med och jag vet att jag inte är den ända som känner så här. 

Nu så ska jag gå och ta två panodil, ett glas oboy och hoppas på bättre tider.
Peace  She's just so afraid to loose
Publicerat denIdag har jag testat något nytt. Jag har nämligen skjutit med älgstudsare och hagelgevär! Jag sköt inga djur alltså, utan på en kaninbur haha. 
Jag har tillbringat dagen ute hos min mammas pojkvän och hans barn. Just nu sitter jag i bilen påväg hem. 

Jag har börjat lyssna på Johnossi en hel del och känner igen mig i många av deras texter. Det är ganska rörigt i mitt huvud just nu. Börjar känna mig lite ensam också... Inte ensam på det sättet att jag inte har någon att prata med eller någon att umgås med, utan jag saknar att ha någon som håller mig i handen, någon som kysser mina läppar och håller mig varm om natten. 
Jag har svårt för kärlek. Det har jag alltid haft och jag kommer nog alltid att ha det tills den dagen jag hittar någon som gör mig riktigt svag. 
Det är jobbigt på natten, eftersom jag har så svårt att somna. Det skulle vara skönt att ha någon hos mig vid dessa tillfällen. Men samtidigt har jag vissa dagar då jag känner en riktig lättnad över att vara singel. Fast eftersom jag börjar gymnasiet snart kanske jag får mig en riktig crush på någon, vem vet.

Nu tänker nog många "men hon är ju bara 15/16 år gammal" jag vet, jag vet, man hittar nog inte sin sanna kärlek vid denna ålder... Men samtidigt är det ju nu som känslorna ska hoppa mellan alla möjliga människor. Jaja, jag är väl bara inte som många andra tonåringar. Eller är det någon som kan relatera till det jag känner? My darling
Publicerat den

Jag har världens finaste lillasyster, inifrån och ut. 
 
 Tumblr förstår
Publicerat denBlod och tårar
Publicerat denLigger i min säng, tankspridd men glad. Vaknade sju imorse, gjorde i ordning mig och gick sedan till skolan. Där gjorde jag två prov som båda gick
dåligt, vilket sög eftersom jag verkligen pluggat. 
Det var ju alla hjärtans dag idag också, hoppas alla haft det bra och tillbringat dagen med någon eller några speciella!
Min dag började inte så bra då jag fick mens och blödde igenom mina byxor, haha! Så en av mina snälla klasskamrater lånade ut ett par andra byxor till mig. Nästa lektion gjorde jag historia prov. Var jättehungrig och kunde inte koncentrera mig så det gick inte alls som förväntat. Så efter lektionen vart jag väldigt frustrerad och började gråta, det händer inte ofta att jag gråter men som jag sa jag hade ju mens... Efter skolan gick jag hem och hade spa-dag med min lillasyster. Ansiktsmask och grejer! Resten av dagen tillbringade jag i vardagsrummet med min mamma, lillasyster och mormor. Så en rätt så mysig alla hjärtans dag fick jag ändå trots den jobbiga skoldagen. 

Btw, lägg till mig på snapchat: alicesunnelius. Är social som fåen!