Långa nätter
Publicerat den

Jag tänker skriva exakt vad jag känner just nu. 

Jag sitter hemma ensam i min säng. För fyra timmar sedan var jag glad och mådde faktiskt bra. Nu sitter jag här, helt förstörd och kan inte riktigt förklara varför. Det bara är så här och har alltid varit så här med mig. Det är som att ena sekunden känner jag ingenting men nästa kommer det som en våg av känslor inom mig. Jag vill för en gångs skull i mitt liv må riktigt bra. 

Fick veta förut att min gammelmormor inte har lång tid kvar. Det gör ont i hjärtat av att veta att hon snart inte finns kvar här. Jag hoppas hennes själ kommer till ett bättre ställe, för det är hon värd.

Skolan dödar mig. Har försökt tänka positivt i ett par veckor nu, det kanske har märkts på de andra inläggen som jag har publicerat, men nu skiter jag i det här. Eller skiter i det gör jag väl kanske inte... Men jag är fan arg. Lärarna vill att vi ska göra bra ifrån oss i varje ämne, men varför får vi då ingen tid till att faktiskt kunna lära oss det ordentligt? Jag hinner inte med och jag vet att jag inte är den ända som känner så här. 

Nu så ska jag gå och ta två panodil, ett glas oboy och hoppas på bättre tider.
Peace  


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?