She's just so afraid to loose
Publicerat denIdag har jag testat något nytt. Jag har nämligen skjutit med älgstudsare och hagelgevär! Jag sköt inga djur alltså, utan på en kaninbur haha. 
Jag har tillbringat dagen ute hos min mammas pojkvän och hans barn. Just nu sitter jag i bilen påväg hem. 

Jag har börjat lyssna på Johnossi en hel del och känner igen mig i många av deras texter. Det är ganska rörigt i mitt huvud just nu. Börjar känna mig lite ensam också... Inte ensam på det sättet att jag inte har någon att prata med eller någon att umgås med, utan jag saknar att ha någon som håller mig i handen, någon som kysser mina läppar och håller mig varm om natten. 
Jag har svårt för kärlek. Det har jag alltid haft och jag kommer nog alltid att ha det tills den dagen jag hittar någon som gör mig riktigt svag. 
Det är jobbigt på natten, eftersom jag har så svårt att somna. Det skulle vara skönt att ha någon hos mig vid dessa tillfällen. Men samtidigt har jag vissa dagar då jag känner en riktig lättnad över att vara singel. Fast eftersom jag börjar gymnasiet snart kanske jag får mig en riktig crush på någon, vem vet.

Nu tänker nog många "men hon är ju bara 15/16 år gammal" jag vet, jag vet, man hittar nog inte sin sanna kärlek vid denna ålder... Men samtidigt är det ju nu som känslorna ska hoppa mellan alla möjliga människor. Jaja, jag är väl bara inte som många andra tonåringar. Eller är det någon som kan relatera till det jag känner? Anonym

Vet du om hon som gjorde dina flätor är intresserad av att få fler kunder? I så fall hur kommer man i kontakt med henne? :)

Svar: Hej! Det kan hon nog vara! Jag är inte säker på om jag får ge ut numret, men om jag får ditt så kan jag skicka det till henne :)
Alice Sunnelius AldénURL:


Anonym

Okej! Mitt nummer är 0709188110. Du har inget namn bara annars så man kan kontakta henne på typ Facebook? :)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?