Music is what feelings sound like
Publicerat den

 
NATIONELLA. 
Något att vara nervös över eller? Kanske inte... Det ska nog gå bra.
Japp! Så skolan har alltså satt igång igen... Dags att kämpa in i det sista nu, duktig som jag tänkt vara haha. Det känns som att det kommer gå bra, men är otroligt stressad och har alldeles för mycket i huvudet. Eller ska jag kanske säga lite...Det är nämligen så att när jag har så otroligt mycket jag måste göra på samma gång blir det nästan så att jag släpper allt, vilket inte är så bra. 
 
Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på soulfunk. Heeeeelt underbart. Varför försvinner den bra musiken?!
Det stämmer verkligen.. Nu för tiden behövs det inte någon speciell talang för att bli känd utan det räcker med att ha lite kontakter för att bli artist. Det suger verkligen, även texterna enligt min åsikt. Jag menar till exempel Justin Biebers låt "Baby" som slog igenom massor, vad har den texten för budskap?? Nada. 
Även musiken i låtarna börjar ersättas med teknologin. 
 
Det jag vill komma fram till är att dagens musik är väldigt mainstream och har många gånger samma "innebörd" och med innebörd menar jag SHAKE THAT BOOTY, typ. Haha
 
Jaja, jag vet att många av dagens ungdomar gillar bland annat band som One Directions och The fooo... Men går det verkligen att gemföras med hm... Nirvana? Stevie Wonder? Marvin Gaye? 
 
Det är väl smak sak, men det jag kan säga helt säkert är att man fick kämpa mer förr för att kunna bli stor!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?