Ny dag - nya måsten
Publicerat den

Hej alla fina och fula människor där ute. Typ 7 personer kanske men jaja! Haha. 
Jag har haft en ganska stressig dag och vill helst bara att den ska ta slut så jag kan få sova.. Är verkligen skittrött och känner mig nästan lite halvsjuk. Men imorgon är det en rolig dag, så vi får hoppas att jag känner mig bättre då! Jag ska på prova på dag på De geer gymnasiet! Nu har jag varit inne väldigt mycket på att söka musiklinjen på De geer, men jag vet inte om jag vågar eller om jag är ens tillräckligt bra för att komma in. Fast jag tror att man ibland måste våga lite om man vill komma någon vart. Haha, inte för att jag tänkt bli någon artist, men jag älskar att sjunga i kör och även att spela instrument, så vafan, jag tänker tvinga mig själv till att våga söka!
Annars blir det Journalistik & Media på De geer... Eller kanske dans? Teater? Haha, kan man bli mer förvirrad?
 
Ska jag vara helt ärlig så har jag knappt någon aning om vad jag skriver om på min blogg... Det kommer upp lite tankar ibland och så skriver jag ner dem. Det är faktiskt skönt att kunna få ut lite av det man går och funderar på!
 
Så... Ska vi ta ett deep talk? Haha, typ meningen med livet kanske? Vad är meningen med livet...? 
Jag har inget exat svar på vad jag tror livet går ut på, men en teori jag har är att vi ska kunna ta ansvar och lära oss av våra misstag. Det största ansvaret jag pratar om nu är när vi får barn. Ett barn som du är förälder till är det största ansvaret du någonsin kommer behöva ta. Du kommer påverka och hjälpa till med att forma en ny människa. Det är nämligen föräldrar som för vidare till exempel rasismen till nästa generation. Jag önskar att vi människor var tillräckligt förnuftiga att kunna acceptera att vi är olika. Det är okej att inte ha samma religion, samma hudfärg eller att vara hetrosexuell. Vi måste försöka gå vidare och inse att det är så här världen ser ut idag och vi kan inte förbise det. Varför har männen en G punkt i rumpan om det inte ska stoppas in något där? Varför ska vi döma andras religioner när det ända viktiga är att du själv tror på det du vill tro på? 
Jag tycker vi ska lära våra barn att våld inte är tillåtet och att man ska behandla människor med respekt, även att alla människor har samma värde. 
 
Varje dag så utvecklas vi som personer. Vi formas av samhället och anpassar oss efter det. Vi gör misstag dagligen och lär oss av dem. Så om jag ska sammanfatta min uppfattning om meningen med livet skulle jag säga att som levande individer gör vi misstag och våran uppgift är att utvecklas och bli bättre människor genom dem, för att sedan lära vidare våra kunskaper om livet till nästa generation så att vi kan få en så bra värld som möjligt.
Djupt... Jag vet...Men so what, det är min blogg... Haha!
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?