rytmus
Publicerat den

Åh vad jag längtar till gymnasiet. Gjorde ett till intagningsprov går, på Rytmus! Det var jättekul och jag trivdes bra på skolan. Vi får väl se vad det blir för gymnasium för mig... Haha, känner mig lite förvirrad, alla andra har redan bestämt sig och är jätteplanerade, men jag har ingen koll på vad jag vill eller vart jag kommer in. Vet ju inte ens vad jag vill bli när jag blir äldre. Men det löser sig!
Idag ska jag göra nationella i engelska nu på morgonen...yay... På tal om det, jag kommer snart försent så måste dra nu! 
Bilden har inget med inlägget att göra, men älskar den haha
 It's friday
Publicerat den
Fredaaaag. Äntligen. *lyckoskutt*

Jag jag haft en stressig vecka (som alltid) med nationella prov och andra redovisningar och uppgifter, men så är det när man går i nian! 
Fast nu är det helg och dags att slappna av. Så medan alla ungdomar är ute och festar, hittar ni mig i soffan med en påse godis och Awkward maraton.

Livet går som en bergochdalbana, först upp, sen ner och så fortsätter det i samma rutin. Jag har svårt att koncentrera mig i skolan eftersom jag inte får göra saker i min takt, tror inte jag är den ända som upplever stress över skolan. Men nog om skola nu. Hur ser mitt liv ut annars i denna tidpunkt? 

Jo, jag har mått bra sista tiden (om man räknar bort skolan). Jag har nu sommarjobb fixat, nya kläder och min saknade pappa är tillbaka från sin Thailandresa! Hur som helst så ska jag säga att jag känner mig allmänt glad och ska fortsätta göra det. Inget får dra ner mig (speciellt inte skolan).  
Intagningsprov
Publicerat den


Idag har varit en nervös dag! Har gjort intagningsprov på De geer gymnasiet. Provet var uppdelat i tre delad; teori, gehör och uppspelning. Jag hade först gehörsprovet som gick sådär, det var ganska svårt. Sedan hade jag teoriprovet som gick sämst av allt haha, jag är ju inte så duktig på noter än... Men jag ska försöka lära mig, det kan nog underlätta. Sedan hade jag min uppspelning. Jag var riktigt nervös och fick inget saliv i munnen så jag hade svårt att sjunga ut. Jag spelade låten Mercy med Duffy. Efter det fick jag sjunga min egenskrivna låt, då log en av jurymedlemmarna. Vet inte om det var positivt eller negativt, haha! 
Det kan ha varit så att han tyckte om den, ELLER så var den så dålig så att han höll på att börja skratta. Men det tror jag nog inte. Sedan fick jag sjunga i olika tonarter och spela ackord på gitarren. Jag spelade lite trummor också, bara lätta komp. Kände mig lättad när jag var klar, men jag tror inte alls att jag kommer att komma in. Det var för svår teori och jag var för nervös för att kunna göra bra ifrån mig. Men jag deppar inte ihop över det, är stolt över mig själv att jag faktiskt vågade! 
Hoppas alla har haft en bra dag, det har väl jag ändå haft tycker jag.