Alice tipsar
Publicerat den

Huvudvärk och plugg, ingen bra kombination. Japp, idag blir det en seg söndag som alltid! Vaknade klockan ett bredvid Isabelle, båda såg ut som monster. 
Igår hade jag dansuppvisning som gick ganska bra. Sen gick jag med Isabelle till till en fest i folkparken, men stannade bara någon timme eller två eftersom ingen av oss var på det humöret och kände inte speciellt många. 
Så istället gick vi till McDonalds och åt och sedan hem igen och somnade runt två/ halv tre. 
Nu sitter jag här i min ensamhet och ska försöka få lite gjort, men vad händer? Ingenting. 
Är för seg! Kan någon komma och hjälpa mig? Någon? Nahe. 
Aja, är så trött på allt förhållande snack också. HUR SKÖNT ÄR DET ATT VARA SINGEL? Närå, visst att jag skulle vilja hitta någon, men hur jävla skönt är det inte att slippa allt drama? Jävligt skönt ska jag säga er. 
Jag har sista tiden känt mig lite som en psykolog eftersom alla mina kompisar och andra människor vänt sig till mig om råd eller bara pratat om killar eller tjejer de gillar/är ihop med/ på G med - Gud vet vad. 
Det är säkert 10 personer minst senaste månaden som pratat med mig om deras förhållanden och hur jobbigt det är att inte veta vad de vill, eller vad de ska göra osv. Been there, men till skillnad från dessa människor så gjorde jag något åt saken. Man kan inte hålla på för länge och hoppa från att "jag älskar dig" till "jag vet inte om jag jag så starka känslor för dig längre". Man måste liksom känna efter ordentligt och bestämma sig, för sitt eget bästa. Man kan heller inte hålla på och säga t.ex "han/hon är ju så snäll, och tycker ju om mig" och mena på att det är ett bra argument till varför man inte ska göra slut med personen. Visst, självklart är det ju jättebra att han/hon är snäll och framförallt att han/hon älskar dig, men det är DU SJÄLV som måste känna detsamma. Din bästa kompisar är väl antagligen också jättesnäll och tycker om dig, det betyder inte att du vill ha ett förhållande med han eller henne. 
Så det jag vill få fram med det är att hur gullig, söt, snygg, snäll, rolig eller bra en person än är för dig, är det fortfarande dina egna känslor som bestämmer vad du vill och du kan inte va ihop med någon för den andras skull. 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?